Smutsigtmjöl

August 19, 2011

Fjöken, äre bra att göra brott?

Filed under: Jägarmaffian,Politik och samhälle,Rovdjur — ylva @ 20:34

Jag hör till dem som tycker att man ska få säga vad man vill. Jag förfäras över historier om hur lärare och dagispersonal får sparken för att de skrivit “olämpliga” saker på Facebook eller på fritiden varit iklädd en tröja som inte fallit moralisttanterna i smaken. Jag tycker inte att uppmuntran till brott är något brott.
Ändå blir jag djäkligt illa berörd av att en lågstadielärare, en populär sådan tydligen, utan några som helst hämningar vid upprepade tillfällen hyllar grovt brottsliga handlingar.
För många små barn är läraren en person de ser upp till. Allt vad hon säger är sant och rätt. Det medför ett visst ansvar som även extrema varghatare bör tänka på.
Jag håller mig ifrån dårarnas bloggar för det mesta men någon gång ibland kan jag hamna där. Nu fick jag läsa detta, som en kommentar till vargpolitiken, på Inga Magnussons blogg. (nej, jag vägrar länka till skiten, ni hittar själva om ni vill dit)

Om vi inte hade haft illegal jakt på varg i Sverige så hade vargstammen varit 1000 djur nu. Bevare oss väl! Och stort tack till alla de som riskerat långa fängelsestraff för att hålla stammen nere på en någorlunda rimlig nivå när beslutande politiker varit handlingsförlamade.

Jag tycker att skolans rektor i alla fall borde ta ett litet samtal med henne om lämpligheten i vad hon sysslar med. Ska vi hoppas på att hon är en så dålig lärare så att hennes elever inte är läskunniga nog att följa “Frökens blogg”

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress