Bäst man lever ska man dö

Människan är ett gnälligt konstigt djur. I alla fall jag, är det inte för lite pengar så är det för mycket jobb. Trots att jag har en nästan paradisisk tillvaro klagar jag alltid på någonting.
I dag träffade jag en bekant på ICA och frågade glatt hur det var med hans Eva och får svaret att hon dog för över ett år sedan.
Eva var en ovanlig person som jag tyckte mycket om. Totalt orädd och egensinnig och med en extremt bra fysik. På två månader tog cancern livet av henne. Jag blev ganska tagen av det beskedet men insikten om att vi balanserar på en knivsegg och kan ramla ner när som helt går nog snart över. Jag kommer säkert att fortsätta mitt klagande och inte ta mig tid att besöka mina vänner.

By ylva

Vi har alla, på gott och ont, lite smutsigt mjöl i våra påsar och jag vill behålla det så, annars blir samhället olidligt att leva i. Nej ni får inte namn, ålder kön, yrke etc. Varför läsa med förutfattade meningar? Det märks nog så småningom vad jag är för en typ. Det är lättast att formulera sig negativt så här är lite av vad jag avskyr och kommer skriva om: Kontrollsamhället, Politiker, Jägareförbundet & andra rovdjurshatare, Gruppåsikter, Statsfeminism, Skogsskövling, Moralpanik, Människofientlig verksamhet av diverse slag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *