Rasande kränkt

Jag använder mig av Handelsbankens internetbank. När man har loggat ut därifrån står det följande på sidan.

Du är nu utloggad. Tack för besöket. När du är klar med dina bankärenden bör du stänga din webbläsare.

Detta gör mig förstås rasande och det borde vara den naturliga reaktionen hos alla deras kunder, men om så vore hade de väl tagit bort texten, så antagligen är jag lika ensam som vanligt.

När du är klar med dina bankärenden bör du stänga din webbläsare

Jaha, ska banken tala om för mig vad jag bör göra med min dator? Vad jag bör göra på Internet? Tror de på fullaste allvar att det enda folk gör på nätet är bankärenden? Varför ska jag stänga? Är det farligt? Är säkerheten så usel att bara jag har webbläsaren uppe så kan någon länsa mitt bankkonto?
Vad är det här, en menlös förmyndarklapp på pöbelns skallar eller vad?
Som sagt, jag blir rasande varje gång jag tänker på det. Ni andra som räds ilskan kanske kan ta och bli kränkta i alla fall, det är ju mer på modet.

By ylva

Vi har alla, på gott och ont, lite smutsigt mjöl i våra påsar och jag vill behålla det så, annars blir samhället olidligt att leva i. Nej ni får inte namn, ålder kön, yrke etc. Varför läsa med förutfattade meningar? Det märks nog så småningom vad jag är för en typ. Det är lättast att formulera sig negativt så här är lite av vad jag avskyr och kommer skriva om: Kontrollsamhället, Politiker, Jägareförbundet & andra rovdjurshatare, Gruppåsikter, Statsfeminism, Skogsskövling, Moralpanik, Människofientlig verksamhet av diverse slag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *