Ditt o datt

I morse hörde jag något på Ekot som fick mig att inse att det inte finns några gränser för klimathysterins hot mot naturen.
LKAB vill kompensera sina koldioxidutsläpp med att gödsla skog med avloppsslam. Jag orkar inte ens kommentera det.
Eftermiddagen var trevligare. Tog och gick en sväng. Det är rätt fantastiskt att bara kunna gå ut genom dörren och in i skogen. Spår av rådjur, hare, räv och älg, och längst skogsvägen hade två vargar traskat. De vek av ungefär där man kan se vårt hus.
Dessa stackars vargar som det är ett sådant evigt tjat om.
Också på Ekot idag, och i DN om “ny lag som kan stoppa utsättning av vargvalpar”. Ny och ny, den där jaktförordningen ändras ju var och varannan vecka i försök att hålla diverse idioter lugna samtidigt som man låtsas ta ansvar för våra djur. Äsch, jag orkar inte kommentera det heller.

By ylva

Vi har alla, på gott och ont, lite smutsigt mjöl i våra påsar och jag vill behålla det så, annars blir samhället olidligt att leva i. Nej ni får inte namn, ålder kön, yrke etc. Varför läsa med förutfattade meningar? Det märks nog så småningom vad jag är för en typ. Det är lättast att formulera sig negativt så här är lite av vad jag avskyr och kommer skriva om: Kontrollsamhället, Politiker, Jägareförbundet & andra rovdjurshatare, Gruppåsikter, Statsfeminism, Skogsskövling, Moralpanik, Människofientlig verksamhet av diverse slag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *