Tycker DN att de gjort sitt nu?

Jag hade tänkt kommentera de hårresande usla debattartiklar som följt efter Zarembas skogsserie i DN men tiden har inte räckt till. I dag såg jag att en debattartikel som i alla fall var mycket bättre än de som publicerats på DN refuserats där. Tydligen ska de SLU-forskare som får höras bara vara maktens medlöpare.
Läs i stället denna på Mittuniversitetets hemsida, ändå något. Även om jag inte når så många så vill jag hjälpa till att sprida den, gör det du också. Låt nu inte debatten dö.

Published
Categorized as Skogen

By ylva

Vi har alla, på gott och ont, lite smutsigt mjöl i våra påsar och jag vill behålla det så, annars blir samhället olidligt att leva i. Nej ni får inte namn, ålder kön, yrke etc. Varför läsa med förutfattade meningar? Det märks nog så småningom vad jag är för en typ. Det är lättast att formulera sig negativt så här är lite av vad jag avskyr och kommer skriva om: Kontrollsamhället, Politiker, Jägareförbundet & andra rovdjurshatare, Gruppåsikter, Statsfeminism, Skogsskövling, Moralpanik, Människofientlig verksamhet av diverse slag.

22 comments

    1. Vad bra att du är tålmodig 🙂
      Jag tänkte skriva något i dag men nu fick vi precis besök, jag tänkte att jag skulle skriva i morse men jag var inte fokuserad nog och så gick dagen, jag tänktegöra det i går morse för då sov jag på hotell och när jag är borta hemifrån tror jag att tiden är dubbelt så lång men så kom jag på att jag glömt gå igenom ett viktigt papper inför ett möte, jag tänkte göra det kvällen innan men blev för trött…o.s.v.
      Sanningen är väl att jag vet att ni gör slarvsylta av mig och inte törs men ok, det kommer i morgon. Jag har i alla fall haft tid att tänka

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *