Stilla eufori

I dag har jag haft en helt otrolig naturupplevelse. Jag har hört en kull vargvalpar yla, på sitt barnsligt gläfsande vis, och jag har till och med sett dem i skogsbrynet.
Ett helt meningslöst blogginlägg förstås men en helt fantastisk händelse för mig som jag nu tänker ha som ursäkt att komma igång med bloggandet igen.
Nu ska jag bara gå omkring lagom smålycklig resten av kvällen 🙂

By ylva

Vi har alla, på gott och ont, lite smutsigt mjöl i våra påsar och jag vill behålla det så, annars blir samhället olidligt att leva i. Nej ni får inte namn, ålder kön, yrke etc. Varför läsa med förutfattade meningar? Det märks nog så småningom vad jag är för en typ. Det är lättast att formulera sig negativt så här är lite av vad jag avskyr och kommer skriva om: Kontrollsamhället, Politiker, Jägareförbundet & andra rovdjurshatare, Gruppåsikter, Statsfeminism, Skogsskövling, Moralpanik, Människofientlig verksamhet av diverse slag.

3 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *