Paddsommar

Hur kom egentligen den här sötnosen upp på andra våningen hos mig? Den var inte liten precis.
Det är verkligen en riktig grod- och paddsommar i år. Knappt hade jag burit ut den här förrän jag höll på att trampa på en annan som i alla fall inte tagit sig upp för trappan.

By ylva

Vi har alla, på gott och ont, lite smutsigt mjöl i våra påsar och jag vill behålla det så, annars blir samhället olidligt att leva i. Nej ni får inte namn, ålder kön, yrke etc. Varför läsa med förutfattade meningar? Det märks nog så småningom vad jag är för en typ. Det är lättast att formulera sig negativt så här är lite av vad jag avskyr och kommer skriva om: Kontrollsamhället, Politiker, Jägareförbundet & andra rovdjurshatare, Gruppåsikter, Statsfeminism, Skogsskövling, Moralpanik, Människofientlig verksamhet av diverse slag.

4 comments

  1. Bra bild, till och med en padda kan ju se riktigt gullig ut.

    Jag tycks ha massor med grodor det ena året, och inga alls det andra. Varför?

    Ola

    1. I år har jag en väldig massa grodor hos mig. Inbillar mig att det beror på det regniga vädret men säker är jag inte.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *