Varje dag är ett misslyckande, fast lika glad är jag

Man skulle kunna tro att jag absolut inte vill ha några läsare på den här bloggen, med tanke på att jag gör allting fel. Långa uppehåll (nytt rekord den här gången tror jag) just när det börjat hända lite, skiftande ämnen där den som möjligen är intresserad av det ena enligt gängse generaliseringar inte alls är intresserad av det andra, mycket trams (vilket iofs ger mest respons) o.s.v.
Det är i alla fall fel, jag vill visst att folk läser men kommer nog inte skärpa mig för den sakens skull. Den senaste tidens inaktivitet beror på att jag försökt ägna mig åt arbete och andra viktiga ting i stället för lyxnöjen som att pracka på världen mina åsikter. Det har inte hjälpt ett dugg.
Varje morgon är jag fylld av tillförsikt över att jag just i dag plötsligt ska få massor uträttat. Det faktum att jag varje kväll konstaterar att det gick åt skogen den dagen också lyckas inte nedslå mig någon längre stund.
Hur som helst kan jag lika väl slösa min tid här som på något annat. Den där sommarsemestern med ett par dar i skogen är i alla fall körd nu när det är 15 grader kallt 🙂

By ylva

Vi har alla, på gott och ont, lite smutsigt mjöl i våra påsar och jag vill behålla det så, annars blir samhället olidligt att leva i. Nej ni får inte namn, ålder kön, yrke etc. Varför läsa med förutfattade meningar? Det märks nog så småningom vad jag är för en typ. Det är lättast att formulera sig negativt så här är lite av vad jag avskyr och kommer skriva om: Kontrollsamhället, Politiker, Jägareförbundet & andra rovdjurshatare, Gruppåsikter, Statsfeminism, Skogsskövling, Moralpanik, Människofientlig verksamhet av diverse slag.

31 comments

  1. -Blir det inte gjort idag så blir det väl gjort imorgon och blir det inte gjort då heller var det väl inte så jävla viktigt 😉

    1. Ah, tröst! Vad trevligt, men jag behöver nog mer en spark i ändan eller en rejäl utskällning 😉 I dag har jag nog satt nytt rekord i inaktivitet, fast jag har i alla fall skottat tak. Trots höjdskräck

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *