Chicken race

När man är en åsikts-exhibitionist och har en (tekniskt) fungerande blogg så är det ju dumt att inte använda den. Eftersom det sista man vill erkänna är att man är dum så söker jag febrilt andra orsaker.
Jo då, jag har mycket att göra, är ineffektiv, felprioriterar och allt möjligt, men framför allt skjuter jag upp allting så länge som möjlig. Jag gör ingenting förr än jag absolut måste, och blogga måste jag ju inte.En deadline med lite framförhållning betyder ingenting för mig.
Jag kör helt enkelt ett chickenrace mot livet. Det får inte fatala följder när jag kraschar men ibland drabbar det tredje man och i min strävan mot existensmaximum är det en dålig ingrediens så det är hög tid att jag skärper mig.

By ylva

Vi har alla, på gott och ont, lite smutsigt mjöl i våra påsar och jag vill behålla det så, annars blir samhället olidligt att leva i. Nej ni får inte namn, ålder kön, yrke etc. Varför läsa med förutfattade meningar? Det märks nog så småningom vad jag är för en typ. Det är lättast att formulera sig negativt så här är lite av vad jag avskyr och kommer skriva om: Kontrollsamhället, Politiker, Jägareförbundet & andra rovdjurshatare, Gruppåsikter, Statsfeminism, Skogsskövling, Moralpanik, Människofientlig verksamhet av diverse slag.

29 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *