Artists Pro-Wolf

Här har man gått och tänkt skriva massa dystra saker om Sveriges farligaste man, Eskil Erlandsson, men det tar emot och så ramlar jag på något roligt istället.

Artisten “Follow Him To the End Of the Dessert”  (Puh, vilket namn) eller “FHTEOD” (nej det är inget vidare det heller) har tillsammans med andra artister gjort en digital platta som finns att ladda ner på Artist Pro-Wolf. Jag har undrat varför inte ungdomar har tagit tag i det här förut. Det kan inte vara kul att bo i Dalarna och representeras av Inge Östlund. Den här killen får fansen att riva sönder bilder av sagde Östlund (rabiat varghatande tjuvjaktsuppmuntrande kommunalråd i Rättvik) på sina konserter. Härligt! Antagligen kommer väl Östlund & co. känna sig hotade nu och begära polisskydd, hatiska män med bössa brukar vara väldigt rädda.

Artists Pro-Wolf, äntligen. Lycka till!

By ylva

Vi har alla, på gott och ont, lite smutsigt mjöl i våra påsar och jag vill behålla det så, annars blir samhället olidligt att leva i. Nej ni får inte namn, ålder kön, yrke etc. Varför läsa med förutfattade meningar? Det märks nog så småningom vad jag är för en typ. Det är lättast att formulera sig negativt så här är lite av vad jag avskyr och kommer skriva om: Kontrollsamhället, Politiker, Jägareförbundet & andra rovdjurshatare, Gruppåsikter, Statsfeminism, Skogsskövling, Moralpanik, Människofientlig verksamhet av diverse slag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *