Det är dumt….

…. att ha en blogg och inte använda den.

By ylva

Vi har alla, på gott och ont, lite smutsigt mjöl i våra påsar och jag vill behålla det så, annars blir samhället olidligt att leva i. Nej ni får inte namn, ålder kön, yrke etc. Varför läsa med förutfattade meningar? Det märks nog så småningom vad jag är för en typ. Det är lättast att formulera sig negativt så här är lite av vad jag avskyr och kommer skriva om: Kontrollsamhället, Politiker, Jägareförbundet & andra rovdjurshatare, Gruppåsikter, Statsfeminism, Skogsskövling, Moralpanik, Människofientlig verksamhet av diverse slag.

10 comments

  1. Консультация и лечение психотерапевта (психолога) Психологи онлайн Психолог,Психолог онлайн.
    Психолог,Психолог онлайн.

    Консультация психолога онлайн.
    Консультация психолога онлайн.
    Услуги психолога. Психолог в Харькове, консультация.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *