Ännu en

Apropå unga människor som gjort världen en tjänst. Förfölj och spärra in dem bara.
Jag önskar att mitt land gav asyl till sådana här människor i stället för att misskreditera dem på alla sätt. Jag önskar att vi ville höra sanningen i stället för att skjuta budbäraren.

I stället för mina meningslösa utgjutelser kan man läsa något med mera substans. Det är egentligen det här jag ville säga, Christian Engström och många andra säger det men hur många bryr sig?

By ylva

Vi har alla, på gott och ont, lite smutsigt mjöl i våra påsar och jag vill behålla det så, annars blir samhället olidligt att leva i. Nej ni får inte namn, ålder kön, yrke etc. Varför läsa med förutfattade meningar? Det märks nog så småningom vad jag är för en typ. Det är lättast att formulera sig negativt så här är lite av vad jag avskyr och kommer skriva om: Kontrollsamhället, Politiker, Jägareförbundet & andra rovdjurshatare, Gruppåsikter, Statsfeminism, Skogsskövling, Moralpanik, Människofientlig verksamhet av diverse slag.

100 comments

  1. Сімейні консультації. Психолог онлайн Консультация у психологов.

    Индивидуальный подход к консультированию!
    Онлайн консультация. Онлайн консультация.
    Помощь профессионального Психолога.

    Консультация Психолога – Профессиональная поддержка.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *