Välkomna

Wow. Äntligen, min egen blogg!

Nu ska det smutsiga mjölet siktas så får vi se om det dyker upp något användbart. Så välkomna alla mina imaginära läsare och stort tack till Eric som fixat denna blogg åt mig.

By ylva

Vi har alla, på gott och ont, lite smutsigt mjöl i våra påsar och jag vill behålla det så, annars blir samhället olidligt att leva i. Nej ni får inte namn, ålder kön, yrke etc. Varför läsa med förutfattade meningar? Det märks nog så småningom vad jag är för en typ. Det är lättast att formulera sig negativt så här är lite av vad jag avskyr och kommer skriva om: Kontrollsamhället, Politiker, Jägareförbundet & andra rovdjurshatare, Gruppåsikter, Statsfeminism, Skogsskövling, Moralpanik, Människofientlig verksamhet av diverse slag.

35 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *