Faror på landet

I dessa dagar försiggår en slags sjuklig växelverkan där dumma väljare sväljer politikernas oaptitligt agnade krokar och politikerna sväljer med hull och hår de mest korkade påståenden från dumt folk och använder dem till att sätta på sina krokar som de dumma i sin tur nappar på…….
Som detta eviga tjat om hur “otryggt” livet på landet har blivit på grund av varg och andra rovdjur, och politikerna som lovar att inte överge oss stackars lantisar utan låta oss döda mera djur så vi ska känna oss trygga.
Kan inte låta bli att jämföra dessa påhittade uppskrikna faror när jag läser om högst reella, om än inte så vanliga, faror som lantlivet faktiskt kan bjuda på. Som skjutgalna jägare som så när skjuter ihjäl barn och dödliga höbalar.

By ylva

Vi har alla, på gott och ont, lite smutsigt mjöl i våra påsar och jag vill behålla det så, annars blir samhället olidligt att leva i. Nej ni får inte namn, ålder kön, yrke etc. Varför läsa med förutfattade meningar? Det märks nog så småningom vad jag är för en typ. Det är lättast att formulera sig negativt så här är lite av vad jag avskyr och kommer skriva om: Kontrollsamhället, Politiker, Jägareförbundet & andra rovdjurshatare, Gruppåsikter, Statsfeminism, Skogsskövling, Moralpanik, Människofientlig verksamhet av diverse slag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *