Amish Grace

Mycket kan man beskylla mig för men sentimental är jag inte, snarare okänslig. Inte precis typen som sitter med tårar rinnande nedför kinden när jag tittar på film alltså, ändå var det precis vad som hände när jag tittade på Amish Grace. Så ateist jag är så måste jag hålla med om budskapet. Förlåtelse är starkare än hat.

By ylva

Vi har alla, på gott och ont, lite smutsigt mjöl i våra påsar och jag vill behålla det så, annars blir samhället olidligt att leva i. Nej ni får inte namn, ålder kön, yrke etc. Varför läsa med förutfattade meningar? Det märks nog så småningom vad jag är för en typ. Det är lättast att formulera sig negativt så här är lite av vad jag avskyr och kommer skriva om: Kontrollsamhället, Politiker, Jägareförbundet & andra rovdjurshatare, Gruppåsikter, Statsfeminism, Skogsskövling, Moralpanik, Människofientlig verksamhet av diverse slag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *