Smutsigtmjöl

November 17, 2010

Sevärt

Filed under: Rovdjur — ylva @ 19:45

Jag såg i Värmlands Folkblad att naturfotografen och filmaren Arne Mortensen ska ha en utställning i Karlstad.
Arne har tagit helt fantastiska filmer i de Värmländska vargreviren. Jag har haft lyckan att få se de i ganska oklippt skick på filmvisningar för flera år sedan. Sedan tror jag att de visats i både Norsk och Svensk TV. Har ni en chans att se dem så gör det, och gå på hans utställning i Karlstad också, den varar t.o.m. januari.
En annan naturfotograf, Terje Hellesö, utmanar på sin blogg andra bloggare att sprida hans upprop om JA till varg i Sverige.
Klart man gör!

Jag ber Terje om ursäkt för att hans varg blir alldeles för långsmal i ansiktet när jag lägger upp den här, jag har försökt ändra det men mina kunskaper på området är obefintliga.

2 Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress