Sevärt

Jag såg i Värmlands Folkblad att naturfotografen och filmaren Arne Mortensen ska ha en utställning i Karlstad.
Arne har tagit helt fantastiska filmer i de Värmländska vargreviren. Jag har haft lyckan att få se de i ganska oklippt skick på filmvisningar för flera år sedan. Sedan tror jag att de visats i både Norsk och Svensk TV. Har ni en chans att se dem så gör det, och gå på hans utställning i Karlstad också, den varar t.o.m. januari.
En annan naturfotograf, Terje Hellesö, utmanar på sin blogg andra bloggare att sprida hans upprop om JA till varg i Sverige.
Klart man gör!

Jag ber Terje om ursäkt för att hans varg blir alldeles för långsmal i ansiktet när jag lägger upp den här, jag har försökt ändra det men mina kunskaper på området är obefintliga.

Published
Categorized as Rovdjur

By ylva

Vi har alla, på gott och ont, lite smutsigt mjöl i våra påsar och jag vill behålla det så, annars blir samhället olidligt att leva i. Nej ni får inte namn, ålder kön, yrke etc. Varför läsa med förutfattade meningar? Det märks nog så småningom vad jag är för en typ. Det är lättast att formulera sig negativt så här är lite av vad jag avskyr och kommer skriva om: Kontrollsamhället, Politiker, Jägareförbundet & andra rovdjurshatare, Gruppåsikter, Statsfeminism, Skogsskövling, Moralpanik, Människofientlig verksamhet av diverse slag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *